I entered the wrong account password. A new password was assigned by the administrator, I entered my mail with a new password from the link but the account was not active.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bende Nisan-Mayıs ayında bu yana kullanıyorum. İş değişikliği sebebiyle artık kullanmayacağım ama uygulamayı takip etmeye devam edeceğim. Bu arada sorun hala devam ediyorsa yöneticinizden tekrar davetiye göndermesini isteyebilirsiniz.
Mertcan Celik wrote:
Hasan Bey merhaba, sanırım uygulamayı aktif kullanıyorsunuz ben de öğrenmeye çalışıyorum detaylı bir şekilde bağlantı kurma şansımız var mı?
Teşekkür ederim o sorun çözüldü ancak şimdi projenin bilgi kısmındaki proje detayını düzenleyemiyorum. Bundan önceki kullandığım sürümde düzenleniyordu fakat son sürümde 12.2.5 sanırım bu alanda özelleştirme yapamıyorum bir bilginiz var mı bu konuda? Bir de size ulaşabileceğim farklı bir mecra varsa çok iyi olur.
Bu arada sorun reCAPTCHA tarafındaymış aktivasyon için girilen anahtarın karşı tarafta bir karşılığı yokmuş. LDAP'a çevirdik şimdilik herhangi bir sorun yok.
Replies (11)
Merhaba, hesap kilitli olduğu için giriş yapılamıyor olabilir.
(Hi, it may be unable to log in because the account is locked.)
Account is not locked. When I enter the account, i am not directed anywhere for activation.
please share on a screenshot where you enter the account and on a second screenshot what would you expect. thank you
The error says "Your account could not be verified, please contact an administrator".
Thank you
on your screenshot (as it is not a screen but only a part of the screen) we cannot see WHERE you would like to login. please share a bigger screenshot
basically it is important that we see the URL in the browser
I connect to a local server with vpn.
Hasan Bey merhaba, sanırım uygulamayı aktif kullanıyorsunuz ben de öğrenmeye çalışıyorum detaylı bir şekilde bağlantı kurma şansımız var mı?
Hi Mertcan
I still do not understand what is your issue as you always write in one liners
Please get in touch with the administrator of the local server.
if YOU ARE the administrator, then maybe you could try to read the documentation about User Management, did you do that already?
But if YOU ARE NOT the administrator then your administrator has to read the documentation about User Management.
I think just by reading you will be able to understand what is the exact issue here.
https://www.openproject.org/docs/system-admin-guide/users-permissions/users/
Thank you for your understanding.
Merhaba Mertcan bey,
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bende Nisan-Mayıs ayında bu yana kullanıyorum. İş değişikliği sebebiyle artık kullanmayacağım ama uygulamayı takip etmeye devam edeceğim. Bu arada sorun hala devam ediyorsa yöneticinizden tekrar davetiye göndermesini isteyebilirsiniz.
Mertcan Celik wrote:
Teşekkür ederim o sorun çözüldü ancak şimdi projenin bilgi kısmındaki proje detayını düzenleyemiyorum. Bundan önceki kullandığım sürümde düzenleniyordu fakat son sürümde 12.2.5 sanırım bu alanda özelleştirme yapamıyorum bir bilginiz var mı bu konuda? Bir de size ulaşabileceğim farklı bir mecra varsa çok iyi olur.
Bu arada sorun reCAPTCHA tarafındaymış aktivasyon için girilen anahtarın karşı tarafta bir karşılığı yokmuş. LDAP'a çevirdik şimdilik herhangi bir sorun yok.